Kepez Belediyesi Sentetik Buz Pisti Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN ve değerli katılımcılar ile birlikte açılışı gerçekleştirildi. Müsaadin Kapucu Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan, Yaz Kursları kapsamında ve buz pateni öğrenmek isteyenler için ücretsiz yararlanabilecekleri Sentetik Buz Pisti, Kepez Belediyesi tarafından halkın hizmetine açıldı. Açılışta gösteri gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Senkronize Takımı Antrenör Neşe Olcay ve öğrencileri Yağmur İlgün, Beril Taştemur, Nehir Güzelcan ve Buse Bayramoğlu, gelen konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Başkan, "Sosyal alanlara önem veriyoruz, açılışını gerçekleştirdiğimiz Sentetik Buz Pisti'nin Kepez halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hilmiye Çarıkçı'ya, davetimize katılan Buz Pateni gösteri takımına ve konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.