Kepez Belediyesi 23. Kayısı ve Sünnet Şöleni kapsamında düzenlenen Aleyna TİLKİ Konseri büyük coşku ile gerçekleştirildi. Halkın büyük ilgi gösterdiği konser Dj Utku, Grup Mektup ve ardından Ünlü sanatçı Aleyna TİLKİ'nin sahneye çıkması ile konser devam etti. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, Kepez'in meşhur kayısısı seramik üretimini ve çiçek takdim ederek değerli sanatçı Aleyna TİLKİ'ye, teşekkürlerini sundu. Ardından Konsere katılım sağlayan 20.dönem Çanakkale Milletvekilliği ve Çevre Bakanlığı görevlerinde bulunan Ahmet Hamdi Üçpınarlar'a ve değerli kepez halkına teşekkürlerini sundu. Güzel bir konser gerçekleştiren Aleyna TİLKİ halkın sevgisini kazanarak Kepez'de güzel bir gece yaşattı.