23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

RESİM YARIŞMASI

Projenin Adı : "HAYALİMDEKİ 23 NİSAN BAYRAMI "  KONULU RESİM YARIŞMASI

Projenin Amacı: Çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemnelik ve Çocuk Bayramı ‘nın coşku ve heyacanını aşılamak ,Dünya barışı, Milli Egemenlik ,Atatürk ve çocuklar, bayram coşkusu olgularını anlamalarını sağlamak

Kendilerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek ve fark edilmelerini sağlamak Çocuklarımızın yazma ve resim yapma becerilerini pekiştirmekEdebiyat ve Resim sevgisini aşılayabilmek

Resim Konusu: “HAYALİMDEKİ 23 NİSAN BAYRAMI

1.GRUP:  (İlkokul öğrencileri 1-2-3-4. Sınıf)

2.GRUP:  (Ortaokul öğrencileri 5-6-7-8. Sınıf)

Resim Tekniği: Resimler istenen teknikle, 35X50 boyutunda her tür kâğıda yapılabilir.

Yarışma Alanı: Beldemizde İlkokul ve Ortaokula devam eden tüm çocuklara açıktır.

Yarışma Grupları: Yarışma 2 ayrı grupta yapılacaktır.

1.GRUP

Birinci, İkinci, Üçüncü, Dördüncü Sınıflar

2.GRUP

Beşinci, Altıncı, Yedinci, Sekizinci Sınıflar

Seçici Kurul: Belediye Encümen Üyelerinden 2 (iki) kişi, Yazı İşleri Müdürü, Doğa Koleji İlkokul/Ortaokul Müdürleri, Beldemiz branş öğretmenlerinden en az 1 (bir) öğretmenden oluşacaktır.

Ödüllendirme: 2 adet birincilik, 2 adet ikincilik, 2 adet üçüncülük ödülü verilecektir.

Ödüller:

Birincilik Ödülü  : Tam altın

İkincilik Ödülü    : Yarım altın

Üçüncülük Ödülü: Çeyrek altın

Yarışma Koşulları:

Beldemizdeki tüm İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin katılımına açıktır.

Yarışmada, 35x50 boyutlarında her tür kâğıt kullanılabilir. Yarışmacılar yarışmaya en fazla 1 resimle katılabilirler.

Yapılan resimlerde kara kalem, pastel, kuru boya, sulu boya ve yağlı boya dışında herhangi bir malzeme kullanılmayacaktır.

Yarışmacılar resimlerinin arka sayfalarına ad ve soyadlarını, doğum tarihlerini, ev ve okul adreslerini, telefonunun yazıldığı kağıt zarf içine konacak, zarf kapatılacak. Üzerine rumuz yazılacak. Aynı rumuz resmin arka yüzüne sol alt köşeye yazılacaktır.

Yarışmacılar eserlerini en geç 17.04.2017 tarihine kadar,  Kepez Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir

Katılımcılar adına Katılım Belgesi düzenlenecektir.

Derece alan katılımcılar için ödül töreni yapılacaktır. Ödüller KEPEZ BELEDİYESİ GELENEKSEL 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ kutlamalarında verilecektir.

Yarışmaya katılan resimler iade edilmeyecektir.

Uygun görülen resimler belediyemiz afiş. Katalog, bülten vb. kullanılabilecektir.

Değerlendirme Komisyon Günü: 20.04.2017, saat 10.00

Komisyon gerek görürse "Mansiyon" hakkı kullanılacaktır.

Bilgi için: 0286 263 64 64 /2000-1207- 1210 - Yazı İşleri Müdürlüğü

Dr. Ömer Faruk MUTAN